Program Branding Masterclass 2017

8.30 – 9.00 Registrace účastníků

 

My máme BRAND! Ale co se vlastně pod tím skrývá? - Kateřina Halaštová, Client Service Director @ Czech Promotion; Michal Hatlapatka, Commercial Director @ Czech Promotion

Jen 60 minut na téma budování značky?  Ale tak my to teda s kolegou zkusíme. Budeme si hrát, budeme se ptát a snad se nakonec nebudeme prát! Ono to téma dokáže být totiž docela kontraverzní! Nevěříte? A co kdybychom vám řekli, že budování značky je „nuda, nuda, šeď, šeď“? Přijďte a pomozte nám rozproudit diskusi (a po ránu i krev) nejen na toto téma. Osvětlíme pár mýtů, ukážeme vám success story z naší praxe pro značky, jako je ta vaše, a snad vám nasadíme pár brouků do hlavy... Má totiž vůbec to budování značky nějaký smysl?   

 

Social Media First - Petr Andrýsek, CEO Socialsharks

Boj o pozornost zákazníků vedou sociální média a stávají se tou nejefektivnější platformou. Jak tvořit rychle kvalitní a autentický obsah, který funguje a prodává? Bez dat jsme jen lidi s názorem. A data nám ukazují, že stejně jako se weby začaly tvořit mobile-first, bude třeba tvořit obsah Social Media First. Jak napojit tvorbu obsahu na výkon a jak držet krok se stále se zrychlující konzumací uživatelů? Jak pro klienty jako Big Shock!, Ben&Jerrys, Teta drogerie a další tvoříme obsah? Social Media First obsah bude do pár let vládnout nejen digitální, ale i ATL komunikaci.

 

10.40 – 11.00   Přestávka na kávu

 

Customer Care – “Must have in online brand building” Juraj Sasko, CEO Visibility

Zákaznícky servis a celkovo téma starostlivosti o zákazníkov naberá na dôležitosti aj vďaka internetu. Pre mnoho firiem sa zákaznícky servis stal dôvod, ako sa odlíšiť od konkurencie a ako si dlhodobo budovať vzťah zo zákazníkom a značku. Pozrime sa na to, čo znamená zákaznícky servis na internete a ako sa k nemu dá pristupovať.

 

Jak zvýšit retenci zákazníků díky sběru zpětné vazby přímo od zákazníků? Tomáš Rosputinský, CEO Staffino

5 z 10 zákazníků vám nepoví, že zvažuje odchod ke konkurenci Vyzkoušejte nový kanál na zachycení a efektivní řešení retenčních případů. Budete překvapení, co všechno se dozvíte.

 

12.15    Ukončení oficiální části pracovním obědem

 

Archiv

Hlavní partneři / Mediální partneři

Copyright © 2024 Superbrands CZ