ADLER obhájil ocenění Business Superbrands

V Ústí nad Labem dne 29. května 2018

Obhajobou prestižního ocenění kvality Czech Business Superbrands se také letos zařadila společnost ADLER Czech, a.s. (ADLER), přední evropský výrobce a dodavatel značkového reklamního textilu, mezi elitní značky. Ocenění Czech Business Superbrands 2018 převzal statutární ředitel ADLER Radek Veselý z rukou ředitele Czech Superbrands Romana Sovjáka při příležitosti mezinárodního veletrhu REKLAMA POLYGRAF Praha, kde se na stánku firmy mohli všichni návštěvníci osobně přesvědčit o kvalitě nabízených produktů.

„Již v loňském roce, kdy jsme ocenění Czech Business Superbrands získali poprvé, jsem vyslovil potěšení, že jsme se stali součástí značek se skvělou pověstí. Také letošní obhajoba, která je především výsledkem příkladné práce všech zaměstnanců celé skupiny ADLER, dokazuje dobře nastavený koncept strategie rozvoje firmy. Díky spojení dokonalého lidského potenciálu a techniky se nám daří denně posouvat hranice našich možností stále výše a plnit přání zákazníků spolu se zvyšováním jejich důvěry. Jsem hrdý, že mohu být součástí této skvělé společnosti,“ říká k úspěchu Radek Veselý.

Jak už Radek Veselý řekl, letošní ocenění je pro společnost ADLER druhé v řadě. O jeho udělení rozhoduje komise expertů Business Brand Council, která vychází z nominace podložené obchodními výsledky. Do úzkého spektra oceněných značek působících na našem trhu se dostane na základě přísných kritérií jen zlomek vyvolených. Posuzovány jsou parametry jako známost, budování brandu, inovace či prestiž.  „Opětovné získání ocenění Business Superbrands není pro již dříve zvolené značky samozřejmostí,“ vysvětluje Roman Sovják. Značka musí v každém novém období prokázat, že neslevila ze svých kvalit a tento titul, známý napříč všemi kontinenty, si právem zaslouží.

Společnost ADLER Czech, a.s. se sídlem v Ústí nad Labem je lídrem na trhu značkového reklamního textilu v České republice a patří mezi přední dodavatele v Evropě, od loňského roku, kdy uvedla na trh značku Rimeck, se řadí také mezi evropské dodavatele pracovních oděvů. Společnost nabízí téměř 300 různých produktů. Charakter obchodního modelu firmy je striktní B2B byznys založený na e-shopu, dostatečných skladových zásobách, rychlé logistice a dokonalých zákaznických službách. Jako přední hráč v daném sortimentu se značkami Malfini, Malfini Premium a Piccolio, který doplňují pracovní oděvy Rimeck a bezpečnostní obuv společnosti Bata Industrials, působí firma v 19 evropských zemích. Spolu se sesterskou organizací ADLER International, a.s. poskytující servis například v informačních technologiích, personální oblasti či správě majetku, má v současné době na 250 zaměstnanců, loňský čistý obrat firmy ADLER Czech dosáhl 997 milionů korun. Moderní, plně automatizovaný sklad v Ostravě disponuje denní kapacitou více než dvacet pět milionů kusů reklamního textilu. Dodávky na klíčové trhy do okolních států jsou realizovány do 24 hodin. Všechny produkty společnosti ADLER podléhají přísným zkušebním testům a nesou světově uznávanou pečeť kvality Oeko-Tex Standard 100.                                                                         

Více na www.adler.info

Kontakt: ADLER Czech, a.s. Marie Logrová, PR manažer Oblouková 391, Ústí nad Labem, 403 40  GSM: 731 452 069, marie.logrova@adler.info

Archiv

Hlavní partneři / Mediální partneři

Copyright © 2024 Superbrands CZ