SUPERSON Osobnost roku

KAREL GOTT

Vzdát hold těm nejlepším z nejlepších ze sféry umělecké, sportovní, vědecké či podnikatelské. Najít světově uznávanou osobnost, která díky své výjimečně úspěšné kariéře, činům a jednání naplňuje nejen své životní sny, ale inspiruje, motivuje a pozitivně ovlivňuje i životy nás ostatních. To je již třetím rokem smyslem ocenění SUPERSON Osobnost roku, za nímž stojí program Czech Superbrands.

Titul, který je v ČR generován na základě nominací odborné poroty Brand Council a volby široké veřejnosti v rámci celostátního průzkumu GfK, má svou obdobu i v dalších zemích, kde Superbrands působí. Například na Slovensku byl tímto titulem v minulosti poctěn fenomenální cyklista Peter Sagan, v Polsku vynikající tenistka Agnieszka Radwańska. Rakousko si váží nezapomenutelného bývalého pilota Formule 1 Nikiho Laudy, naopak v Německu si letos za svou osobnost zvolili jednoho z nejznámějších německých herců současnosti Wotan Wilke Möhringa, který mj. ztvárnil Old Shatterhanda v novém zpracování seriálu Vinnetou. 

V roce 2015 se SUPERSON staly hned dvě významné osobnosti – hokejista Jaromír Jágr a Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc., přednosta Kardiocentra a Kliniky kardiovaskulární chirurgie IKEM v Praze, SUPERSON Osobnost roku 2016 patřila rychlobruslařce specializující se na dlouhé tratě, trojnásobné olympijské vítězce a několikanásobné mistryni České republiky, Evropy i světa, Martině Sáblíkové.

V letošním roce se SUPERSON Osobnost roku České republiky poprvé dostává člověku z kulturní sféry. Člověku, který svět zaujal svým nevídaným uměleckým založením, všestranným talentem, odvahou a ctižádostí, specifickým humorem a životním nadhledem. Když řekneme, že mu patří nejznámější hlas České republiky, který se stal nedílnou součástí životů řady generací, není jiná možnost, než tomuto člověku vyjádřit obrovský dík a dodat, že držitelem titulu SUPERSON Osobnost roku 2017 je pan Karel Gott.

„Do řady mých vzácných ocenění tak přibyla další významná trofej, kterou budu s hrdostí každý den leštit. Děkuji za prestižní ocenění Superbrands Osobnost roku 2017, které je pro mě velmi zavazující,“ říká Karel Gott k nově získanému titulu.

 

Hlavní partneři / Mediální partneři

Copyright © 2024 Superbrands CZ