Superbrands Branding Masterclass 2018

 

PROGRAM:

8.30 – 9.00 Registrace účastníků

 

BUDOVÁNÍ BYZNYSU METODOU PROFITBOOSTER – Petr Pištělák, Profit Booster, Managing Partner

Jak prodat více produktů, více lidem, častěji a za vyšší cenu?  Najdeme řešení v systematické metodě, která nadčasově  funguje napříč odvětvími? Petr je jediným českým manažerem, který má na svém kontě hned čtyři Zlaté Effie, národní ceny za nejefektivnější reklamní kampaň. Autorem knihy The Profitbooster Method (Amazon USA, 2016).

 

EMPLOYER BRANDING NA INTERNETU – Juraj Sasko, Visibility, CEO

Employer branding je složitá a dlouhodobá agenda, kterou je možné velmi efektivně uchopit také díky internetu. Lidé mají stále více na výběr co se týká zaměstnání a je jen na Vás, zda jste pro ně dostatečně atraktivní při výběru. Silný brand podporuje i spokojenost a hrdost existujících zaměstnanců, tak proč toho nevyužít?

 

10.30 – 10.50   Přestávka na kávu

 

JAK VYMÁČKNOUT VÍCE Z CELÉHO MARKETINGOVÉHO BUDGETU – Pavel Šíma, ROIVENUE, CEO

Jak efektivně optimalizovat výkon kampaní v jednotlivých kanálech? V roce 2018 je na čase přesunout pozornost o patro výše. Data-driven atribuce odhalí vzájemný vliv kampaní v marketingovém mixu, ukáže na parazity, kteří plundrují rozpočet, stejně jako na podceněné kanály skrývající potenciál vysoké návratnosti investice.

 

MEDIÁLNĚ KREATIVNÍ PŘÍSTUP K PLÁNOVÁNÍ MÉDIÍ A JEHO DOPAD NA EFEKTIVITU KAMPANÍ – Petr Majerik, MEDIA COACH

Každý den na nás působí stovky reklamních sdělení. Ale kolik z nich nás opravdu zaujme? A jak můžeme docílit toho, aby to byla právě naše kampaň, která se odliší od průměru? Jednou z cest jsou mediálně kreativní řešení. Seznámíme se z příklady ze zahraničí a popíšeme si metodu, jak mediálně kreativní řešení generovat.

 

12.15    Ukončení oficiální části pracovním obědem

 

Archiv

Hlavní partneři / Mediální partneři

Copyright © 2024 Superbrands CZ